Algemene voorwaarden

1. Algemeen

De volgende Voorwaarden gelden tussen Consument ("u") en Hermance ("Hermance/wij/ons") en zijn van toepassing op alle gebruik van en bestellingen op de website www.hermance.eu ("Website"). Door de Website te gebruiken en/of een bestelling te plaatsen op de Website bevestigt u dat u de Voorwaarden heeft gelezen en deze accepteert.

Wij kunnen de Voorwaarden van tijd tot tijd zonder kennisgeving wijzigen. U bent verantwoordelijk om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de Voorwaarden. Houd er rekening mee dat de Voorwaarden die gelden voor uw bestelling altijd de Voorwaarden zijn die van kracht waren op het moment dat u uw bestelling plaatste, en niet een latere versie. U dient een kopie van deze Voorwaarden op uw computer te bewaren.

Toegang tot deze Website is toegestaan op tijdelijke basis. Wij behouden ons het recht voor de diensten zonder kennisgeving in te trekken of te wijzigen. Wij zijn niet aansprakelijk als de Website om welke reden dan ook op enig moment of voor enige periode niet beschikbaar is. Van tijd tot tijd kunnen wij de toegang tot sommige delen of het geheel van deze Website beperken.

2. Informatie over Hermance

Naam handelaar: Hermance

Geregistreerd adres: Nederland

Contact: Hermance is bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00u tot 17:00u (CET)

E-mailadres: info@hermance.eu

Kamer van Koophandel nummer:

3. Verkoopvoorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling biedt u aan een artikel te kopen onder en onderworpen aan de Algemene Voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de orderprijs.

Om een bestelling te plaatsen bij Hermance moet u minstens 13 jaar oud zijn, een consument zijn (geen wederverkoper) en in het bezit zijn van een geldige krediet- of debetkaart, uitgegeven door een voor ons aanvaardbare bank. Bij het plaatsen van een bestelling verbindt u zich ertoe dat alle gegevens die u ons verstrekt waarheidsgetrouw en nauwkeurig zijn.

3.1 Orderbevestiging
Wanneer u een bestelling op onze Website plaatst, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. De bevestigingsmail is een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen, maar is geen aanvaarding van uw bestelling.

3.2 Aanvaarding en verzendbevestiging
Alle door u geplaatste bestellingen moeten door ons worden aanvaard. Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met alle relevante informatie over uw bestelling. De verzendbevestiging is onze acceptatie van uw bestelling.

3.3 Recht om te weigeren
Wij kunnen, naar eigen goeddunken, ervoor kiezen uw bestelling om welke reden dan ook niet te accepteren, zonder enige aansprakelijkheid jegens u. Voorbeelden van wanneer wij uw bestelling niet kunnen accepteren zijn (maar niet beperkt tot):

  • Het bestelde product is niet voorradig;
  • Ons onvermogen om autorisatie van betaling te verkrijgen;
  • De identificatie van een fout in de productinformatie, inclusief prijs of promotie;
  • Als we frauduleuze activiteiten vermoeden;
  • Als er verzendbeperkingen gelden voor een product.

Als wij niet in staat zijn te leveren volgens de voorwaarden in de bevestiging, zullen wij contact met u opnemen en u de gelegenheid geven de bestelling te annuleren. Als we de betaling al hebben ontvangen, zullen we u het bedrag terugbetalen.

3.4 Kwaliteit van de producten
Wij streven ernaar de artikelen op de Website zo correct mogelijk te beschrijven. Echter, als gevolg van verschillende beeldvorming, weergavetechnologieën of andere technische redenen zijn kleine kleurverschillen en andere variaties in artikel(en) mogelijk. Hermance kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor dergelijke afwijkingen.

4. Prijs en betalingen

4.1 Prijs
De op de Website vermelde prijzen zijn inclusief Nederlandse BTW van 21%. De prijzen worden vermeld in Euro (EUR) en zijn exclusief service, betaling en levering.

De op de Website getoonde prijzen kunnen van tijd tot tijd variëren. Hermance is niet gebonden aan de prijs totdat Hermance de bestelling heeft geaccepteerd door u de verzendbevestiging te sturen. Hermance behoudt zich het recht voor om speciale aanbiedingen of kortingen te allen tijde te wijzigen, te beperken of te beëindigen.

4.2 Prijswijzigingen
Wij proberen er altijd voor te zorgen dat alle prijzen op de Website accuraat zijn, maar fouten kunnen voorkomen. Als wij een fout ontdekken in de prijs van een of meer door u bestelde artikelen, stellen wij u per e-mail op de hoogte van de prijswijziging en geven wij u de mogelijkheid uw bestelling opnieuw te bevestigen tegen de juiste prijs of de bestelling te annuleren. Als wij niet in staat zijn om contact met u op te nemen, wordt uw bestelling geannuleerd. Wij zijn niet in staat prijsverschillen te compenseren met het plaatsen van bestellingen of het retourneren van producten.

4.3 Betalingen
Wij accepteren betalingen met iDeal, Visa, MasterCard, Paypal en Bankcontact/Mister Cash.

Bij betaling per kaart wordt gevraagd naar het kaartnummer, de geldigheidsduur en de CVC-code. Wij maken gebruik van MasterCard SecureCode en SSL-encryptie, waardoor onbevoegde toegang tot kaartgegevens wordt voorkomen. Wij slaan geen kaartnummers op nadat de transactie is voltooid. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy raadplegen.

Alle credit/debit kaarthouders zijn onderworpen aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Indien de uitgever van uw betaalkaart de betaling weigert of om welke reden dan ook niet toestaat, wordt u daarvan bij de kassa onmiddellijk op de hoogte gesteld.

4.5 Belasting
Houd er rekening mee dat lokale kosten (douanerechten, omzetbelasting) van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw regio en de lokale douanerechten. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

5. Krediet voor nieuwsbriefabonnement

5.1 Registratie
De inschrijving vindt plaats via de speciale pop-up op de website van Hermance of via de inschrijvingsbox in de footer. Zodra uw e-mailadres is ingevoerd, ontvangt u een bevestigingsmail en zodra uw e-mailadres is bevestigd, ontvangt u de nieuwsbrief.

6. Levering

6.1 Verzendgegevens
De verzendtarieven worden toegepast per bestelling. De exacte verzendtarieven zijn afhankelijk van het land waar uw bestelling wordt afgeleverd en het totale bedrag van de bestelling. Alle pakketten hebben een trackingnummer zodat het pakket gevolgd kan worden. Dit trackingnummer wordt gedeeld in de verzendbevestigingsmail.

Indien de verzendgegevens niet volledig en/of correct zijn opgegeven door de klant of het pakket wordt geweigerd, worden de retourverzendkosten en administratiekosten in rekening gebracht aan de klant. De kosten variëren afhankelijk van de verzendlocatie. Verzendkosten zullen van toepassing zijn voor het opnieuw verzenden van het pakket naar het bijgewerkte adres. Als u onjuiste verzendgegevens hebt ingevoerd, neem dan contact op met onze klantenservice op info@hermance.eu.

6.2 Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling in Europa binnen 3-5 werkdagen te leveren. Voor alle landen buiten Europa streven we ernaar om binnen 5 werkdagen te leveren. Als u uw bestelling niet hebt ontvangen binnen het aantal dagen dat voor uw land is aangegeven in de tabel "Verzendinformatie", neem dan contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen als gevolg van postvertragingen.

7. Retourneren

7.1 Herroepingsrecht
U hebt het recht op herroeping binnen 14 dagen. Om dit recht uit te oefenen, stuurt u ons een schriftelijk verzoek per e-mail. Omdat wij uw bestelling in behandeling nemen zodra deze is ingediend, is het mogelijk dat wij de verzending niet kunnen verhinderen. Uitzonderingen zijn alleen mogelijk als wij u de verzendbevestiging nog niet hebben gestuurd, dus neem contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren om te zien of er een mogelijkheid is om te annuleren.

7.2 Recht van retour
U heeft het recht om gekochte artikelen binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Om dit recht uit te oefenen, stuurt u ons een e-mail met de reden.

Alle originele verpakkingen met prijzen en labels moeten intact zijn. Er mag geen tape aan het product of de verpakking van het artikel worden bevestigd. Alle artikelen moeten in een doos worden teruggestuurd om hun vorm te beschermen. Retourzendingen die niet voldoen aan ons beleid worden niet geaccepteerd en wij kunnen u de verzendkosten in rekening brengen voor het geval wij u het artikel/de artikelen moeten terugsturen.

Retouren worden terugbetaald in de vorm van storecredit.

Voor vragen over uw bestelling, retourzending of het retourformulier kunt u contact opnemen met de klantenservice.

7.3 Informatie over terugbetaling
Alle vergoedingen worden betaald binnen 30 dagen na de datum waarop wij het/de geretourneerde product(en) hebben ontvangen. Wij betalen u terug middels store credit, tenzij wij met u een andere methode afspreken; er worden u in geen geval kosten in rekening gebracht voor dergelijke terugbetalingen.

De verzendkosten die u mogelijk bij uw bestelling hebt betaald, worden niet terugbetaald, tenzij u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen.

8. Gebruik van de website

8.1 Fouten, onnauwkeurigheden en weglatingen
Af en toe kan er informatie op onze Website staan die typografische fouten, onnauwkeurigheden of omissies bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten en beschikbaarheid van producten. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren; informatie te wijzigen of bij te werken; of bestellingen te annuleren als de informatie onjuist is.

8.2 Intellectuele eigendomsrechten
Alle elementen op de Website zijn eigendom van of in licentie gegeven aan Hermance en zijn filialen. Alle elementen van de Website inclusief (maar niet beperkt tot) de inhoud en fotografie, kunnen worden beschermd door auteursrecht, morele rechten, databankrechten, handelsmerk en andere wetten met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten.

U mag dit materiaal alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. U mag kopieën van dit materiaal downloaden, afdrukken en opslaan voor uw eigen persoonlijke, niet-commerciële gebruik. U mag de inhoud niet zonder voorafgaande toestemming van Hermance publiceren, dupliceren, distribueren of anderszins reproduceren aan anderen.

8.3 Beperking van aansprakelijkheid
Hermance is niet aansprakelijk voor enige indirecte, directe, bijkomende of gevolgschade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik of de inhoud van onze Website, met inbegrip van schade veroorzaakt door virussen of enige onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op de Website; de prestaties van de producten; of anderszins in verband met het gebruik van deze Voorwaarden, zelfs indien Hermance op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade.

8.4 Derden
Op onze Website kunt u links van derden aantreffen die u naar websites van derden leiden die niet aan ons gelieerd zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze links of voor enig verlies of schade die kan voortvloeien uit het gebruik ervan. Deze websites hebben hun eigen voorwaarden en privacybeleid. Hermance is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en activiteiten van deze websites.

8.5 Ongeldigheid
Elke bepaling van de Voorwaarden wordt afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar geïnterpreteerd. Indien een bepaling ongeldig, nietig of anderszins onuitvoerbaar wordt geacht, zal deze bepaling scheidbaar worden geacht van en geen invloed hebben op de uitvoerbaarheid van de overige bepalingen van deze Voorwaarden.

8.6 Privacybeleid
Door het plaatsen van een bestelling gaat u ermee akkoord en begrijpt u dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, gebruiken, opslaan en verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid.

9. Toepasselijk recht en jurisdictie

Deze Voorwaarden zijn in overeenstemming met de wetten van Nederland. In het geval van een geschil of vordering in verband met deze Voorwaarden, is dat geschil of die vordering onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Nederlandse rechtbanken.

10. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over de Website of de Voorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt contact met hen opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur CET.

Contact: info@hermance.eu