Leer ons kennen

Shop Pre-Loved, dat is het motto van Hermance. Met Hermance willen wij mensen niet alleen inspireren door zich te identificeren door middel van kleding, wij willen ook wat goeds doen voor de planeet. Het dragen van vintage kleding is niet alleen duurzaam, het is ook goed voor jouw portemonnee.

Op het dragen van vintage kleding ligt nog altijd een taboe, die wij willen doorbreken. Daarom ga ik samen met een gepassioneerd team voor jou opzoek naar de meest unieke, authentieke items, zodat jij dat niet hoeft te doen. 

Het team van Hermance bestaat uit gepassioneerde jongeren, die een affiniteit hebben met kleding. Wij houden ervan om ons te uiten door middel van een kledingstijl, en zo willen wij ook jou inspireren.  

‘Ik ben altijd al een fan van vintage geweest. Toen ik een kleine jongen was, droeg ik altijd de oude overhemden van mijn vader. Hier is dan ook echt mijn liefde voor vintage ontstaan. Helaas bestond er toen nog geen platform waarbij ik unieke vintage items kon kopen. Zo is het idee voor Hermance ontstaan. Een platform bieden waar mensen inspiratie uit kunnen halen, en zich mee kunnen identificeren. Hiermee wil ik mijn passie voor vintage dan ook graag overbrengen op anderen.’

  • Owen Rooijakkers, oprichter van Hermance